Kundeservice tlf. 35 111 267

Tlf. 35 11 12 67

Billig Vejhjælp i Jylland | Udrykning fra Kun 600,- | Tlf. 35 11 12 67

Har du brug for billig vejhjælp pga en dækpunktering, manglende strøm eller bugsering? 
Udover at have et lokalt Autoværksted i Randers NV, kan Multi Car Service også assistere dig på vejene på en tryg og troværdig måde. Med erfaring siden 2011, er vi godt rustet til at varetage forskellige opgaver og udfordringer. Vi kører i hele området dagligt, herunder især Aarhus og Hobro. Selve udrykningen skal forudbetales, når vi kører fra Randers. Op til 25 km til bilens placering tager vi 600 kr, op til 50 km til bilens placering tager vi 900 kr, op til 75 km til bilens placering tager vi 1400 kr. Hertil skal aftentillæg fra 500 kr påregnes, hvis det er udenfor normal åbningstid (17:00 – 9:00). Vagt tlf. 27 84 69 19.

For at løse problemet på den mest effektive måde, er det vigtigt at du har nummerpladen klar, samt kan forklare hvad symptomet er. Det kan sammenlignes lidt med, når du tager kontakt til din læge.

Prisen på assistancen afhænger af opgavetype og varighed. Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud, om det er en hastesag eller ej. Vi har kontor i Randers, hvor bilen befinder sig mest. Vi kører dog rundt i hele Jylland. Som regel kan vi løse problemet på stedet. Vi kan dog ikke give en garanti, og det kan blive nødvendigt at bugsere bilen på et lokalt værksted. Det er naturligvis muligt at indgå en fastpris aftale med os. Du kan betale til Mobilepay nr. 736157 eller med Dankort. Billig vejhjælp i Randers. Er det udenfor normal åbningstid og du ikke kan komme igennem på telefonen? Du kan også prøve at fange os på chatten!

Hjulskift på din adresse fra KUN 450,-

Har du en travl hverdag eller glemmer du at køre bilen på værksted? Vi kan fx udskifte dine hjul på den ønskede adresse fra Kun 450 kr. Vi momentspænder hjulene samt kontrollerer dæktryk, så du er klar til at køre videre på en sikker måde. Det er også muligt at foretage dækskift på fælge. 

Vi tilbyder ikke abonnementsløsninger. Faste lave priser per opgave. Det er nemt og overskueligt! På vores autoværksted i Randers tilbyder vi hjulskift fra Kun 200,- og en værksted timepris på Kun 495,- inkl. miljøgebyr. Det er billigt. Oveni denne pris kommer gebyr for udrykning afhængigt af opgaven. To opgaver er ikke altid ens. 

Transport af bil fra Kun 1100,-

Vi kan transportere din bil fra A til B. Prisen er fra-pris. Det er en fordel, at booke transporten i god tid af hensyn til planlægning. Det giver også en bedre sikkerhed i form af at det kan lade sig gøre. Vi har ofte travlt med både vejhjælp og transport. Har du ellers spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Hvis det er en opgave som haster, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 35 11 12 67. Er det udenfor normal åbningstid og du ikke kan komme igennem på telefonen? Du kan også prøve at fange os på chatten!

© 2021 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV