Tlf. 35 11 12 67

MultiCar-Logo-B

♦ Åbent for booking indtil 17:30 i hverdagene.

♦ Prisgaranti politik på udvalgte services.

♦ Ingen skjulte gebyrer eller uventet ekstra regninger.

♦ Mulighed for gratis lånebil samt grundig rengøring af din bil.

Vi bruger olie og reservedele i OE kvalitet, samt yder 36 måneders garanti på alt udført arbejde! Du beholder en eventuel fabriksgaranti ved reparation.

Vi besidder meget dygtige mekanikere, som kan servicere og reparere alle bilmærker. Hvad enten du skal have skiftet tandrem, udskiftet bremser, repareret motor eller det fjerde – så er du i gode hænder hos Multi Car Service. Vi tilbyder gratis lånebil og rengøring af din bil, som en ekstra service.

Vi har særligt specialiseret os i vedligeholdelse af motor. Dyser og partikelfiltre skal løbende vedligeholdes ligesom alle andre dele. Det er desværre et overset område, som kan koste dyre reparationer. Hos Multi Car Service lægger vi stor vægt på forebyggelse. Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Vi har lave priser, som er til at betale. Timeprisen udgør 495,- inkl. moms og miljøafgift. Der er ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser hos os. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste bil reparation. Vi er i tæt dialog med dig fra start til slut, og gør vores ypperste for at yde en god service. Vi påbegynder fx ikke ekstra arbejde, uden din accept. Dette er din sikkerhed for at gardere dig mod uventede regninger. Vi gør en forskel i branchen.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV