Tlf. 35 11 12 67

Er du i tvivl, om det er bedst for dig at købe en ny eller brugt bil? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor gennemgår vi i hvert fald nogle argumenter for og imod begge muligheder, så du forhåbentlig kan komme frem til den rigtige beslutning. Allerede nu kan vi godt afsløre, at der naturligvis ikke findes et entydigt svar på, om det er bedst at købe en ny bil eller en brugt bil.

 

Den gode beslutning afhænger af…

Som nævnt er det svært at komme frem til en generel og simpel regel for, om det er bedst at købe en ny bil eller brugt bil. Det skyldes, at ikke blot afhænger det af dine behov, dine økonomiske og tidsmæssige ressourcer, men også af, hvilke biler du støder på, som møder dine behov. Hvis de biler du har i tankerne bare ikke er at få øje på i brugt udgave og inden for det prisleje, du har forestillet dig, så er det jo for eksempel ikke nemt at holde fast i ens oprindelige plan, hvis den nu var at købe brugt.

 

Er du fleksibel med bil?

Det er ofte den ”nemmeste” og mest sikre løsning, at købe en ny bil – men dermed ikke sagt, at det nødvendigvis er den bedste løsning. For det er det ikke altid.

I udgangspunktet må man sige, at det er på markedet for brugte biler, at der er den bedste chance for at spare nogle penge. Ikke alle mennesker er lige villige og tilbøjelige til at købe en brugt bil, og netop derfor, hvis du har det okay med at købe og køre brugt, kan du få en gevinst ud af din fleksibilitet.

Vi håber, vi har bidraget med inspiration, som vil hjælpe dig til at træffe valget mellem køb af brugt eller ny bil. Hvis du fandt denne artikel hjælpsom, kan du kigge videre her på siden, hvor vi har skrevet artikler om andre aspekter af det at købe en ny bil, som man ender med at blive glad for.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV