Tlf. 35 11 12 67

Her er et par spørgsmål, du kan stille dig selv for at finde ud af, hvilken bil du bør købe. Vi kigger især på valget mellem ny og brugt bil.

 

Hvad har du råd til?

Kend dine økonomiske ressourcer: Når vi skriver økonomiske ressourcer, er det formentlig klart nok, at det drejer sig om, hvad du har mulighed for at betale for en bil, altså inklusiv den størrelse lån du kan og er villig til at optage. Det kan være fristende at købe en lækker bil, men det er også vigtigt en god idé at sørge for at have et økonomisk frirum, eksempelvis i tilfælde af at der opstår behov for at få bilen repareret.

 

Hvad har du tid til?

Betydningen af de tidsmæssige ressourcer er måske ikke lige så åbenlys. Det vi tænker på her er, at hvis tid er penge for dig, som det er i følge nogle mennesker, er det en god idé at gøre dig overvejelser om, hvor lang tid du er villig til at bruge for at finde frem til den bil, du ender med at købe. Har du travlt, men samtidig mange krav, kan det nemlig godt være, at det vil tage lang tid at finde din (drømme)bil som brugt. Der findes utvivlsomt mange brugte biler af høj kvalitet – ikke at forglemme – men usikkerheden omkring, hvad man ender med at kunne finde, og hvordan man finder frem til det, man vil have, vil som udgangspunkt være større, hvis man bevæger sig på markedet for brugte biler, end hvis man kigger på nye biler, hvor det er forholdsvist nemt at vide sig sikker på, hvad man skal forvente sig af en bestemt bil, da standen af biler er mere stabil, og antallet af den enkelte bilmodel er større.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV