Kundeservice mandag-fredag 9:00-17:00 på telefon 35 111 267 og mail info@multicarservice.dk

Spørgsmål? Kontakt os.

Billig Dækservice | Tilbud på Hjulskift KUN 200,- | Randers

Dæk online priser – Få et uforpligtende tilbud på dæk & montering her!

Vores værksted på Hobrovej 365 i Randers NV byder på et stort udvalg af dæk og fælge, som kan ses på vores webshop. Vi er eksperter i dæk og står til rådighed for at yde dig en god dækservice. Vi har mange års erfaring indenfor branchen. Siden 2006 har vi assisteret med dækservice i Randers området under navnet Dækzonen. Har du kørt en søm op i dækket og har brug for lapning af dækket omgående? Er der kommet ubalance i dine dæk og trænger til afbalancering? Er dækkene nedslidte og står til en udskiftning? Uanset behovet står vi til rådighed for at hjælpe dig videre. Vi hjælper også gerne med montering af dæk, som du selv medbringer. Her kan vi ikke give garanti på produktet og eventuelle reklamationer skal derfor altid ske hos tredje part. Vi hjælper altid med et dækskifte, med et smil. Hos Multi Car Service er du i trygge hænder hvad dækservice angår – endda med prismatch i Danmark.

 

Vi tilbyder Prismatch på Dæk & Fælge!

Besøg vores webshop!

Er det tiden til nye vinterdæk? Her finder du professionel dækservice værksted, som kan hjælpe dig videre. Du kan enten bestille dæk & fælge på vores webshop til levering, eller kontakte os for et samlet tilbud på hele pakken. Spar op til 80% i forhold til vejledende priser! Det kan sjældent svare sig, at bestille dæk fra fx Tyskland medmindre man vil have ikke-anerkendte dæk monteret på bilen. Man bør huske på, at dæk er en stor sikkerhedsfaktor, da det er den eneste kontakt til vejen. Gå ikke på kompromis med kvaliteten og vælg derfor som minimum “middel kvalitets dæk” hvor du måske kun betaler 100 kroner ekstra per dæk. Til gengæld får du dæk som er mere sikker og holdbar. Dvs du får reelt mere for pengene. Som dækservice værksted forhandler vi med Continental, Michelin, Goodyear, Hankook, Nokian, Barum og mange andre mærker. Derudover tilbyder vi super skarpe priser på Alufælge og TPMS ventiler.

Så hvad enten du skal bruge løse dæk, fælge eller komplette hjul, så er du det rette sted. Vores dækservice i Randers NV, hjælper dig sikkert og billigt videre.

 

Dækskifte og Afbalancering af hjul til skarpe priser!

Vi tilbyder nu Afbalancering og Påsætning af dine hjul for Kun 349,-

.. eller Udskiftning af dine dæk fra Kun 550,-

 

Læs mere om vores prismatch her.

Book en tid på værkstedet her.

© 2021 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV