Tlf. 35 11 12 67

Billig Dækservice | Tilbud på Hjulskift Fra Kun 200,- | Randers

Åbent alle hverdage 9:00 – 17:00 hvor vi kan kontaktes på telefon 35 11 12 67

Vores værksted på Hobrovej 365 i Randers NV byder på et stort udvalg af dæk og fælge, som kan ses på vores webshop. Vi er eksperter i dæk og står til rådighed for at yde dig en god dækservice. Vi har mange års erfaring indenfor branchen. Siden 2006 har vi assisteret med dækservice i Randers området under navnet Dækzonen. Har du kørt en søm op i dækket og har brug for lapning af dækket omgående? Er der kommet ubalance i dine dæk og trænger til afbalancering? Er dækkene nedslidte og står til en udskiftning? Uanset behovet står vi til rådighed for at hjælpe dig videre. Vi hjælper også gerne med montering af dæk, som du selv medbringer. Her kan vi ikke give garanti på produktet og eventuelle reklamationer skal derfor altid ske hos tredje part. Vi hjælper altid med et dækskifte, med et smil. Hos Multi Car Service er du i trygge hænder hvad dækservice angår – endda med prismatch i Danmark. Udover det, tilbyder vi også hjulskift på din adresse fra Kun 450,- !

 

Vi tilbyder Prisgaranti på Dæk & Fælge!

Besøg vores webshop!

Er det tiden til nye dæk? Her finder du professionel dækservice værksted, som kan hjælpe dig videre. Du kan enten bestille dæk & fælge på vores webshop til levering, eller kontakte os for et samlet tilbud på hele pakken. Spar op til 80% i forhold til vejledende priser! Vi anbefaler altid anerkendte kvalitets dæk. Man bør huske på, at dæk er en stor sikkerhedsfaktor, da det er den eneste kontakt til vejen. Gå ikke på kompromis med kvaliteten og vælg derfor som minimum “middel kvalitets dæk” hvor du måske kun betaler 100 kroner ekstra per dæk i forhold til discount. Til gengæld får du dæk som er mere sikker og holdbar. Dvs du får reelt mere for pengene. Som dækservice værksted forhandler vi med Continental, Michelin, Goodyear, Hankook, Nokian, Barum og mange andre mærker. Derudover tilbyder vi super skarpe priser på Alufælge og TPMS ventiler.

Så hvad enten du skal bruge løse dæk, fælge eller komplette hjul, så er du det rette sted. Vores dækservice i Randers NV, hjælper dig sikkert og billigt videre.

Dæk online priser – Få et uforpligtende tilbud på dæk & montering her!

 

Dækskifte og Afbalancering af hjul til skarpe priser!

Afbalancering af hjul fra Kun 400,- for alle 4 !

Dæk udskiftning fra Kun 600,- for alle 4 !

 

Hvornår bør man udskifte sine dæk?

Det er vigtigt at køre på sommerdæk i sommersæsonen samt vinterdæk i vintersæsonen, selvom det ikke er et lovkrav i Danmark. Sommersæsonen strækker sig fra omkring 10. April til 10. Oktober og omvendt.

Minimumskrav til mønsterdybde er  1,6 mm på slidindikatoren i følge loven. Man vil dog opleve at bilen “glider” ved vådt føre. Vi anbefaler derfor, at man udskifter sine dæk ved 3 mm mønsterdybde. Dette er en vigtigere faktor fremfor produktionsdatoen.

 

Læs mere om vores prisgaranti politik her.

Book en tid på værkstedet her.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV