Kundeservice mandag-fredag 9:00-17:00 på telefon 35 111 267 og mail info@multicarservice.dk

Skift dæk og fælge i Randers

Hos Multi Car Service i Randers kan vi tilbyde dig alt inden for dæk og fælge – til alle typer af biler og mærker. Uanset om du skal have monteret nye vinterdæk på din Audi, lappet dækket på firmabilen eller har brug for kompetent rådgivning i forbindelse med valg af de rigtige dæk, kan vi være din hjælpende hånd.  Under Dækservice kan du se priser på bl.a. dækmontering, hjulskift, afbalancering og dækhotel.

Mange års erfaring

Når det kommer til montering og skift af dæk og fælge, så er vi din lokale montør i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen og kan garantere et tilfredsstillende resultat. Vi har i tidens løb monteret rigtig mange dæk i Randers, og ser frem til at servicere dig.

Meget mere end montering af dæk og fælge

For os handler det ikke blot om at montere dæk og fælge – det handler om at skabe tilfredse kunder. Vi prioriterer kundernes ønsker og behov rigtig højt. Det betyder, at vi er villige til at gå langt, for at leve op til de opstillede forventninger.

Uanset om det drejer sig om montering og service af nye dæk eller vejledningen til det rette valg, vægter vi kundeservice rigtig højt. Vi samler på tilfredse kunder, hvilket du kan mærke når du besøger vores værksted.

Dækskift | Vinterdæk og sommerdæk

Det er vigtigt at køre på vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren, på trods af at det ikke er et lovkrav i Danmark – endnu. Ved at køre på vinterdæk i vinterperioden (som tommelfinger regel 10. oktober til 10. april) øger du trafik sikkerheden for dig selv og andre. Det er typisk når vejtemperaturen er under 7 grader. Ved at køre på sommerdæk i sommerperioden opnår du ligeledes bedre sikkerhed og holdbarhed af dine dæk. At køre på vinterdæk om sommeren forlænger din bremselængde, samt at du vil slide dem hurtigere op, da vinterdæk er produceret af blødere gummi.

Lovmæssige krav til dæk og fælge

I nabolande som Tyskland og Sverige er ovenstående et lovkrav samt dækkene må ikke være over 6 år gamle. Så husk at være forberedt inden rejsen.

Husk desuden at holde øje med dækstanden løbende. Lovkrav er minimum 1,6 mm mønster,dog anbefaler vi at de skal skiftes ved 3 mm for at holde sikkerheden på et acceptabelt niveau. Nedslidte dæk koster 1500 kroner pr dæk i bøde. Hvis du er i tvivl, så kig forbi og vi kontrollerer dækkene for dig.

TPMS – Tire Pressure Monitoring System

Nyere biler er udstyret med TPMS ventiler i dækkene, hvis formål er at overvåge trykket i hvert enkelt dæk. Dette for at forbedre køresikkerheden, da man på denne måde vil opdage et eventuelt punkteret dæk øjeblikkeligt.

Der findes to forskellige systemer; direkte og indirekte TPMS system. En direkte TPMS overvågning måler aktivt trykket i dækkene, hvorimod en indirekte måler gennem bilens ABS-system. Dermed opdager man eventuelle afvigelser – enten via trykket eller hjulenes hastighed.

Systemet er blevet et lovkrav på alle nye biler produceret fra November 2014 og frem. Vi vil ikke anbefale at køre uden, såfremt bilen er udstyret med det fra standard. Sensorerne koster typisk omkring 400 kr stykket og kræver specialist viden, samt TPMS tester udstyr.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med det. Vi er her for at hjælpe dig.

Vil du høre mere om vores dæk og fælge?

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller ønsker rådgivning til det rigtige valg af dæk, er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 11 12 67 eller skrive på mail info@multicarservice.dk.  Du er naturligvis også velkommen på autoværkstedet på Hobrovej 365, 8920 Randers NV, hvor vi gerne tager en snak om, hvilke dæk der passer til dine behov.

© 2021 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV