Tlf. 35 11 12 67

Brugte biler til salg

 

Tjek hos uvildig mekaniker

Handel med brugte biler er desværre præget af usikkerhed og tvister. Inden du køber bilen hos os, foreslår vi at du kan få tjekket køretøjet hos en mekaniker eller FDM. Dette kan ske med vores prøveplader efter aftale. Vores biler bliver altid synet hos en uvildig synshal.

Garanti mod restgæld

Vi garanterer at alle brugte biler købt hos os, er gældfrie. Du kan også altid selv tjekke køretøjet for hæftelser på bilbogen.dk.

Finansiering af din ny brugte bil

Vi samarbejder med Ikano bank, som tilbyder attraktivt billån. De lægger meget vægt på, at lånet er gennemskueligt og uden skjulte gebyrer. Du behøver desuden ingen udbetaling i de fleste tilfælde. For finansiering af de billige biler, kan Resurs Bank anbefales.

Ombytningsret

Hos Multi Car Service kan du få ombytningsret på alle brugte biler i hele 30 dage. Vi vil være sikre på, at den brugte bil lever op til dine forventninger samt du skal være tryg ved at indgå en handel hos os.

Vi har kun følgende krav:

• Leveringsomkostninger refunderes ikke

• Bilen skal være i samme stand (ellers passende nedslag i prisen)

• Udstyr monteret i forbindelse med salget, refunderes ikke

• Gælder ikke engros- og kommissionsbiler

Reklamationsret og Garanti på din brugte bil

Forbrugerloven har til hensigt, at gøre det trygt og overskueligt at handle med varer. Reklamationsret bliver ofte forvekslet med garanti. Dette er dog ikke helt rigtigt. Alle varer solgt af en erhvervsdrivende til privatforbruger er omfattet af 24 måneders reklamationsret. Denne dækker eventuelle skjulte fejl, som var til stede på leveringstidspunktet.

Udvidet garanti kan også gives efter aftale. Den kan variere i længde, dækningsområder og procent. Denne har til formål, at gøre det ekstra trygt at handle med brugte biler.

En typisk aftale kunne være 6 måneders fuld garanti på drivlinien (dvs motor, gearkasse, kobling, kardanaksler med mere). På den måde garderer man sig meget bedre end i reklamationsretten.

Alternativt indgår vi “halv skade aftalen”. Det vil sige, at vi selv betaler halvdelen af regningen i en aftalt periode. Ydermere kan man lave dæk og service aftaler hos os.

Bemærk: Services som ombytnings garanti, udvidet mekanisk garanti, serviceaftale og øvrige supplerende aftaler som tilbydes, skal fremgå af slutsedlen. Den skriftlige aftale er begge parters garant og bør følges til punkt og prikke. Vi ser frem til at betjene dig.

 

Læs mere om ting du bør tjekke ved køb af bil samt dilemmaet vedrørende ny eller brugt bil. Det kan være svært at finde ud af hvilken bil man skal vælge, og derfor får du råd vejledning gennem hele processen.

Autoværksted i Randers
© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV