Tlf. 35 11 12 67

Bremseeftersyn til skarpe priser

– Trækker din bil til højre eller venstre, når du bremser?

– Er der mislyde så snart du rører ved bremsepedalen?

– Lyser ABS lampen i instrumentet?

– Eller er bremseeffekten forringet?

Så er det højst sandsynligt tid til et bremseeftersyn. Om bremserne er nedslidte, bremsekalibrene defekte eller en hjulcylinder er utæt – vi varetager alle opgaver indenfor bremseeftersyn. Hos Multi Car Service går vi ikke på kompromis med sikkerheden og vil derfor råde dig, og servicere bilen på bedst mulig måde. Sammen finder vi den bedst mulige løsning – til den bedst mulige pris.

 

Her er vejledende priseksempler på reparation af bremser:

– Citroen C3 HDI årgang 2008 (udskiftning af forbremse skiver og klodser) Kun 1695,-

– Volkswagen Golf årgang 2010 (adskillelse/rensning/smøring af alle 4 bremser) Kun 698,-

– Audi A4 årgang 2012 (justering af håndbremse mekanisk) Kun 380,-

 

Du kan bestille tid online her >

Det behøver ikke at koste en formue, at være sikker kørende. Kontakt os allerede nu og bestil en tid på telefon 35 11 12 67 eller mail info@multicarservice.dk 

 

Hvorfor er det vigtigt at vedligeholde bremserne?

Svaret er logisk: Sikkerhed!

Derudover er der også økonomisk gevinst i at vedligeholde bremserne til tiden. Hvis man forsømmer det i lang tid, kan man risikere at stemplerne i kalibrene tager skade, da de vil køre alt for langt ud. Dermed vil de være mere udsat end normalt. Man kan også risikere at ødelægge skiverne, hvor man ellers kunne nøjes med at rense dem.

Vi anbefaler at bilens bremser bliver renset og smurt mindst 1 gang om året – afhængig af kørselsbehov og stil. Det danske klima er ikke god ved bremserne og bilen i det hele taget. Der opstår bl.a. rustdannelser som sætter sig fast.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV