Tlf. 35 11 12 67

Fra Kun 229,- pr dag

Inkl. 100 km og forsikring

Fra Kun 499,- pr dag

Inkl. 100 km og forsikring

Fra Kun 599,- pr dag

Inkl. 100 km og forsikring

SØG LEJEBIL

 

Billig og lokal biludlejning i Randers 

Har du brug for en lille personbil til at komme fra A til B? Har du brug for en flyttebil i forbindelse med din flytning? Eller måske vil du transportere en bil med autotransporter? Uanset behovet, er MultiCar klar til at assistere med en lejebil. Vi har biler i alle slags- og størrelser, til de rigtige priser. Vi har altid mindst 15 biler til udlejning, så der er en bil til dig uanset behov. Samtlige vores biler er godkendt at køre med kørekort-B.

Har du brug for at leje en bil i Randers området, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hos MultiCar har vi altid dialogen med dig, samt tilbyder fuld fleksibilitet, så vi kan finde den løsning der passer perfekt til dig. Ønsker du desuden at langtidsleje en af vores biler, kan vi tilbyde rabat allerede fra 1 uges leje. Spar op til 20% ved at langtidsleje hos os. Derudover kan ekstra forsikringer og kilometer behov justeres individuelt efter, hvad DU har behov for. Minimumpris for at leje en bil er dog 229 kr/dagligt. Har du ikke mulighed for at blive transporteret til vores afdeling i Randers NV, kan vi efter aftale endda levere bilen til dig imod et mindre gebyr. Biludlejning skal være nemt, overskueligt og fleksibelt. En lejebil fra MultiCar kunne være den perfekte løsning for dig, som ikke gider offentlig transport, skal flytte lejligheden / huset eller transportere en bil. Kontakt os og hør mulighederne.

 

Lejebil handler i høj grad også om tillid!

At leje en bil kræver tillid mellem parterne. Det er lidt som at købe en brugt bil. Det er vigtigt, at man ved hvad man får. Bilen skal være sikker at køre i og fri for væsentlige fejl. Det kan være frustrerende at bruge tid på havari og vejhjælp under lejeperioden. Der kan naturligvis være forhold, som er ude af udlejers hænder. Vi vil altid gøre vores bedste for at holde bilerne sikker kørende på vejene – og ikke mindst får vi køretøjerne til periodisk syn cirka en gang om året. For at holde priserne nede samtidigt, investerer vi ikke i spritnye biler. Da vi har autoværksted selv, kører vi dog et stramt vedligeholdelses program. Faktisk har vi de fleste biler til eftersyn hver eneste måned!

Som udlejer har vi også en forventning om at bilerne bliver behandlet ordentligt. Når skader og værdiforringelser sjældent opstår, vil det på den lange bane afspejle sig i priserne. Så kan vi nemlig holde priserne nede – til gavn for alle. Selvrisiko beløbet ligger typisk på (op til 5000 kr), men ekstra forsikring kan tilkøbes. Almindelig slidtage bliver ikke faktureret – og ej heller tidligere skader! Hos MultiCar er du i trygge hænder, hvilket har resulteret i mange tilbagevendende lokale kunder.

 

Danmarks billigste lejebiler | Priser fra Kun 229,- 

Vi kan med stolthed sige, at vi har de billigste priser. Det koster fra Kun 229,- at leje en bil hos Multi Car Service i Randers. Vi er ikke medlem af større organisationer og fordyrende mellemled. Vi er en lokal forretning med fuld fokus på pris og fleksibilitet. Derfor kan vi nemt tilbyde de bedste priser og service. Det handler også i høj grad om tillid mellem parterne. Vi har sørget for, at vores forretningsgang og lejekontrakter er gennemgået af en advokat. Som resultat tilbyder vi professionalisme til små priser. Gør ligesom hundredevis af andre i Randers/Hobro området. Lej en bil hos MultiCar og undgå at betale for meget. Har vi imod forventning ikke bilen du søger efter? Vi henviser gerne til en one2move afdeling i nærheden, som vil hjælpe dig videre. One2move er en af de ældste biludlejningskæder i Danmark, med over 50 afdelinger.

 

Åbent alle hverdage 9:00 – 17:00 samt weekend efter aftale | Tlf. 35 11 12 67

Vi har åbent frem til kl 17:00 i hverdagene, samt weekend efter forudgående aftale. Vi kan træffes på telefon 35 11 12 67 alle hverdage mellem 9:00 – 17:00, hvor vi vil hjælpe dig på den bedst mulige måde. Er det udenfor normal åbningstid? Du er også velkommen til at kontakte os via forespørgsel formularen, hvorefter vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi har autoværksted, hvor vi servicerer vores egne udlejningsbiler samt kundebiler – til fair priser.

Vi har mikrobiler (fx Citroen C1), store personbiler (fx Kia Magentis diesel, Mazda 6 benzin), varevogne i alle størrelser, flyttebiler med lift, trailere og en autotransporter.

Aftalerne kan sættes sammen på flere forskellige måder, hvor vi vil tilbyde dig vores fleksibilitet. I prisen er 100 km og forsikring altid inkluderet. Vi er en lokal forretning med kunden i centrum. Tøv ikke med at kontakte os. Et tilbud er altid uforpligtende. Har vi imod forventning ikke den bil du søger efter? Vi er i samarbejde med one2move, som kan hjælpe dig med omkring 50 afdelinger fordelt i hele Danmark.

© 2022 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV