Kundeservice tlf. 35 111 267

VÆRKSTED:

¤ Al færdsel på værkstedet er på eget ansvar.

¤ Der tages forbehold for uforudsete forhold, som forårsager at vi ikke kan færdiggøre reparationen som aftalt. Såfremt vi vurderer, at det kan lade sig gøre til en højere pris, kontakter vi dig inden ekstra arbejdets påbegyndelse. Heraf kommer vores kundeservice politik “Vi overholder aftalen – ellers er det gratis”. Det vil sige, at vi garanterer udførsel af ekstra arbejdet uden beregning, hvis det ikke var aftalt på forhånd. Det gælder både skriftlige og mundtlige aftaler. I forbindelse med denne tryghedspolitik, skal man også være opmærksom på at værkstedet vil tage forbehold for fuldført service- og reparationer, da vi netop ikke “tvinger” kunden til at betale mere, og værkstedet dermed må “opgive” projektet. Denne politik gælder ikke for forsinkelser og almindelige forhindringer.

¤ Ved udeblivelse af indgået aftale; herunder online booking, mail eller telefonisk aftale, forbeholder vi os retten til at efterfakturere op til 250 kr. Husk derfor at melde afbud senest 2 timer før, såfremt du bliver forhindret.

¤ Bestilling af dæk / fælge til montering, som ikke er på eget lager forudbetales normalt. Hvis der ikke forudbetales, og dækkene afbestilles efter hjemtagelse, forbeholder vi os retten til at efterfakturere op til 500 kr vedr. returnering og transport omkostninger. 

Disse forbehold er med til at holde priserne nede, hvilket kommer begge parter til gode i sidste ende. (På forhånd tak for forståelsen).

WEBSHOP:

¤ Der er obligatorisk 2 års reklamationsret på alle produkter. Rettigheden hertil kan dog variere afhængig af forhold som monteringsted, antal kilometer dækket er brugt, og om der er tydelige tegn på at dækket fx har været på en kantsten eller lignende. Man skal forvente, at man køber et ekstra dæk mens eget dæk er til reklamation. Såfremt der gives medhold, refunderes beløbet til kunde.

¤ Der gives 14 dages fuld returret på alle produkter. Benyt venligst standard fortrydelsesformularen og send den ind til os. Dette omfatter dog ikke skaffe- eller specialfremstillede produkter. Ved returnering af komplette hjul, er det muligt at indgå en aftale med os.

¤ Prisgaranti politikken forudsætter, at man køber og får monteret dækkene hos os. Priser kan sammenlignes med danske butikker.

DÆKHOTEL:

¤ Vi fratager os ansvaret for dæk, som har været opbevaret i 3 sæsoner eller mere, uden aftale.

MOBILSERVICE:

¤ Alle indgåede aftaler er bindende og kan ikke fortrydes. MultiCar forbeholder derfor at efterfakturere, såfremt kunden ikke er hjemme på aftalt tidspunkt.

¤ Det er kundens eget ansvar, at køretøjet er let tilgængelig.

¤ Vi forbeholder os for forsinkelser pga driftproblemer, medarbejder fravær og lignende. Vi bestræber os dog på at give den bedste service oplevelse.

LEJEBIL:

¤ Lejekontrakten skal altid medbringes under kørsel, og på forlangende fremvises til politiet.

¤ Lejebilen må kun føres af personen / personerne som er anført i lejeaftalen.

¤ Der er tegnet lovpligtig ansvarsforsikring på alle biler, samt kaskoforsikring på de fleste biler. Der er dog ikke tegnet godsforsikring, hvorfor lejer selv skal sørge for dette såfremt der er behov.

¤ Lejeprisen skal altid forudbetales, og i nogle tilfælde kan depositum op til 5000,- inkl. moms opkræves.

¤ Ved eventuelle skader er lejer forpligtet til at udfylde skadesanmeldelse samt kontakte MultiCar døgnvagt på telefon 2784 6920. Ved almindelige selvforskyldte skader (fx dæk punktering), står lejer selv med samtlige omkostninger forbundet hertil.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på mail info@multicarservice.dk

© 2021 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV